HELSE

Vi ønsker at det skal være rask og kort vei til behandling for alle innbyggerne. Vi er derfor i mot sentralisering og nedbygging av lokale sykehus.
De store sykehusene er best tjent ved å ta vare på spesialkompetansen, mens de mindre lokale sykehusene kan ta unna veldig mye av rutineoperasjonene.
Man snakker ofte om kortreist mat, men kortreist behandling er enda viktigere.

Vi ønsker å beholde momsfritak på trening, men vil også fjerne moms på alt av frukt og grønnsaker. Vi vil også beholde reguleringer og avgifter på nikotinholdige produkter.
Vi vil også ha momsfritak på elsykler. Elsykler har vist seg å få flere interessert i å ta turen ut på sykkel, og vi vil derfor støtte opp om dette.

Vi vil at all medisinsk. eller medisinskliknende behandling skal være underlagt samme krav om dokumentasjon. Dettte for å sikre at alle får en kvalitetssikret behandling uansett hvor de henvender seg.
Dette betyr at vi f.eks. ikke vil tillate homøpatisk behandling, akupunktur, healing eller liknende uten at det kan fremlegges dokumentasjon på effekten av behandlingen.
I praksis betyr det at vi vil oppheve lov om alternativ behandling og gjeninnføre kvakksalverloven, eller en variant av denne.

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress